V Cursa i Caminada de Far a Far 2018

Competition Data

 • Date: 22/04/2018
 • Running
 • Formentera
 • Time: 09:00
 • Registered:
 • Limit: 20/04/2018 22:00
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:
16/08/2024 | Camp de Futbol Sporting de Maó

V Cursa i Caminada de Far a Far 2018

Competition Data

CURSA I CAMINADA DE FAR A FAR
(La Mola-EsCap) 26 km.

22 d'Abril de 2018

REGLAMENT DE “FAR A FAR - 2018”

Presentació:

El Consell Insular de Formentera organitza una cursa i caminada a peu popular anomenada "De Far a Far" que unirà els dos fars de l'illa. La distància a recórrer serà de 26 km.

Data: Diumenge 22 d'abril 2018

Sortida: Far de la Mola. 09:00 h la Caminada Popular i 11:00 h la Cursa. Meta: Far d'Es Cap

Hora límit d'arribada: 14:00 h.

Assegurances i Responsabilitat:

L'organització disposa de l'assegurança de responsabilitat civil del Consell Insular de Formentera, una assegurança d'accidents que cobrirà a tots els participants i d'assistència sanitària per atendre qualsevol incidència.

Inscripció:

Per a la carrera podran participar totes les persones majors de 18 anys amb llicència federativa o sense.

Per a la caminada podran participar totes les persones a partir dels 12 anys en endavant.

La inscripció es formalitzarà a la web: www.elitechip.net, fins el divendres 20 d'abril a les 22:00 h.

Preu de la inscripció:

 • Carrera 20 euros.
 • Caminada 15 euros.

Amb el dorsal es té dret a Samarreta de la prova, Avituallaments, Guarda-roba, Control de carrera amb xip, servei mèdic, Assegurança de Carrera, Trasllat de participants.

Categories:

Només es realitzaran categories en la prova de la cursa quedant la caminada exclosa d'aquesta secció, en no ser considerada competitiva.

Es constituirà una categoria en funció de l'edat i amb un mínim de 3 persones. Si no hi hagués un mínim de 3 persones les persones afectades passen automàticament a la següent categoria superior a la seva.

 • absolut General
 • M18 / F18
 • M30 / F30
 • M40 / F40
 • M50 / F50
 • M60 / F60

Trofeus als 3 primers classificats de cada categoria i la categoria absoluta.

Seguretat de la prova:

L'organització disposa de Personal Voluntari, Protecció Civil i Policia Local que vetllarà pel control de la prova en tot moment.

Al capdavant de la prova hi haurà personal voluntari amb bicicleta correctament senyalitzada que obrirà la cursa. I uns altres que la tancaran.

Recorregut Carrera.

Circuit amb sortida i arribada en els dos fars emblemàtics de Formentera. Amb una distància de 26 quilòmetres, on els participants trobaran trams de carretera, trams de pistes de terra i alguna zona de pedra.

Avituallaments:

Es trobaran dos avituallaments amb aigua, begudes isotòniques i fruita. Avituallament 1, (quiosc La Franja), km 9,50 aprox. i Avituallament 2.(quiosc 62), km 14,80 aprox. ambdós a la platja de Migjorn.

A la zona d'arribada, al far d'Es Cap, hi haurà un avituallament més complet on poder reposar forces després de la cursa.

Servei de guarda-roba:

A la sortida hi haurà un servei de custòdia de bosses, que vetllarà per les pertinences dels atletes participants. La retirada es farà a la meta mitjançant el número de dorsal. Que prèviament s'ha d'identificar amb un adhesiu lliurada en la recollida de dorsal.

Control de carrera:

Es realitzarà mitjançant xip que haurà d'estar fixat a la sabatilla (cordons) per a un bon cronometratge. Hi haurà algun control de temps intermig en el lloc on l'organització decideixi, on el dorsal haurà d'estar ben visible. No tenir el dorsal ben col·locat i visible és motiu de desqualificació de la cursa.

Retirada de Dorsals:

La retirada de dorsals es realitzarà a l'entrada - recepció del Poliesportiu Antoni Blanc el dissabte 21 d'abril de 18:00 h a 20:00 h (Cursa i Caminada) i el diumenge 22 d'abril a la zona de sortida, Far de La Mola, de 8:00 h a 9:00 h (Caminada) i de 9:00 a 10:45 h (Cursa).

Trasllat Participants:

Per ser una zona protegida i difícil accés amb pàrquing limitat només es podrà accedir a la zona de sortida amb autocar facilitat per l'organització.

 • La Savina (Sortida) 07:45 h. i 09:30 h (horaris aproximats) – Sant Ferran - Far de La Mola.
 • Poliesportiu Antoni Blanc (Sortida) 08:00 h. i 09:45 h. (horaris aproximats) – Sant Ferran - Far de La Mola.

Retorn

 • L'organització habilitarà llançadores pel retorn des del Far d'Es cap, arribant a La Savina i passant pel Poliesportiu Antoni Blanc.

Formentera, 28 de febrer de 2018

Daniel de la Dueña Ocaña

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net