Qui Som

EliteChip és una empresa jove especialitzada en l'organització i cronometratge de curses i tot tipus d'esdeveniments esportius. En molt poc temps ens hem convertit en l'empresa de referència del sector a les Illes Balears, oferint un servei integral de la gestió d'una competició sempre dins els més alts paràmetres de qualitat, seguretat i eficàcia. 

Som l'única empresa que ofereix el sistema exclusiu de cronometratge ChampionChip, una tecnologia homologada per l'Associació Internacional de Federacions d'Atlletisme (I.A.A.F.) que s'utilitza a les maratons i proves atlètiques més importants del món. Aquesta tecnologia mida els temps i resultats de cada competidor a través d'un sistema de radiofreqüència connectat al xip que es col·loca al seu turmell, el que permet una fiabilitat sense errors fins i tot quan hi ha una alta densitat de corredors, i una gran agilitat per mostrar resultats en temps real.

Tot i que EliteChip es va crear formalment el març de 2008, la nostra experiència dins el món de l'esport acumula ja 20 anys. El fet que el fundador de l'empresa, Guillem Bosch, hagi estat un atleta actiu des de 1987 amb un palmarès que inclou diversos campionats  i guanyat diferents proves de les Illes Balears, a més de participar a diversos campionats d'Espanya de Cros i Pista, i que també hagi estat vicepresident i delegat de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears entre altres càrrecs, garanteix a EliteChip un coneixement profund del funcionament de les competicions esportives, tant des del punt de vista de l'atleta com de l'organització d'esdeveniments.

Aportar solucions als controls, presa de temps i confecció dels resultats de les curses massives que s'organitzen a les Illes és la raó de ser de la nostra empresa. De fet, abans de crear EliteChip ja dúiem anys col·laborant en l'organització de curses intentant sempre recollir els resultats de forma ràpida i precisa. Inicialment ho fèiem mitjançant un sistema casolà de codis de barres que, tot i que era fiable, amb el temps i l'augment de participació a les competicions va resultar insuficient així que vam donar el pas d'automatitzar els temps mitjançant xips i vam crear l'empresa.

Des de llavors, hem crescut fins a gestionar més de 250 esdeveniments esportius cada any (una mitjana de cinc per setmana), en els que ens encarreguem de tot el necessari per un servei complert, des de la formalització de les inscripcions dels atletes a través de la nostra pàgina web (en feim milers a l'any) fins el muntatge de la infraestructura per la carrera o la publicació dels resultats en temps real, entre d'altres serveis.

Per altra banda, la nostra base de dades amb més de 65.000 contactes és una altra mostra de la confiança que atletes i organitzadors segueixen tenint amb EliteChip i tot el que podem aportar per tal que gaudeixin de l'esport sense preocupacions i amb la garantia de la millor gestió integral.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net